Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

PSG skapade en historisk ny rekord


I den näst sista omgången av Champions League i de tidiga timmarna i morse vann Paris 7-1 Celtics med ren överväldigande dominans, Neymar, Mbape, Cavani, en efter en tillägnad målet. Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda Billiga Fotbollskläder för Barn online.

Under de återstående omständigheterna har PSG-spelaren gjort 24 mål i gruppen, bröt Borussia Dortmund i förra säsongen för att skapa en 21-bollsrekord, angrepslinjen kan kallas terror. Och förutom det offensiva slutet gjorde defensivsidan mycket bra, och Belles mål var det enda målet som Paris gjorde i UEFA Champions League den här säsongen. vi säljer bara 100% äkta PSG Fotbollströja barn.

PSG vill underteckna en 16-årig ung spelare Ken Ying KUBO, PSG för att introducera den 16-årige japanska unga spelaren Ken Ying Kubo, rapporterade media och Paris sportdirektör har knutits till den unga japanska spelarens agent . Ken Ying Kubo kom till Barcelona ungdomsläger 2011 och spelade framåt position på planen. Han blev officiellt en första lagspelare i FC Tokyo denna månad, känd som «Japan Messi». Han spelade bra i förra årets U20 World Cup och bröt den yngsta rekordet av turneringen i åldern 15 och 11 månader.Billiga fotbollströjor barn med tryck för att anpassa din fotbollssuite och din favoritspelare.

 

Fredagen den 24 november 2017 kl. 04:33

PSG Fotbollströja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.