Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

LIVERPOOL SKA TILLÅTA SPELARE COUTINHO ATT LÄMNA

 Den tidigare Liverpool-stjärnan Ricky Lambert tror att den röda armén skulle sälja Coutinho på sommaren. Den 35-årige hade bara spenderat en säsong med laget efter att ha flyttat från Southampton till Liverpool. Liverpool vägrade att Barcelonas strävan efter Coutinho på sommaren när Kutigno skickade in en överföringsansökan. Överföringsavgiften är 114 miljoner pund. Medan Lambert anser att Liverpool ska låta Coutinho att driva sina egna mål.Billiga Fotbollskläder för Barn har olika länder fotbollströjor.

I TV-serien sade Lambert: "Han var en underbar kille, han älskar fotboll, och kraven för honom är hela världen. Han har redan betalat för allt för Liverpool. "" Om han lämnar klubben kommer jag att vara väldigt ledsen, jag är väldigt tacksam för honom för klubben gjorde allt. Han på sommaren att lämna, jag kan inte föreställa mig någon anledning att Liverpool skulle vara om 1 månad kommer han att sälja. Det ger ingen mening. "Även om den här veckan i European Champions League-turneringen bär Captain's Armband, spelar han samtidigt ett hat-trick i fotbollsspel, men Felipe Kutty neo är fortfarande angelägen om att bli med Barcelona. Om transaktionen på sommaren nästa år händer, kommer Liverpool att få tillräckligt med tid för att hitta alternativa kandidater. Du tillhandahåller den billigaste Billiga Liverpool tröja barn, den snabbaste leveranshastigheten.

"Jag kan ha lite ånger över överföringen av Coutinho, men jag tror att Liverpool ska låta honom gå, för att han vill överföra." Barcelona gjorde tre erbjudanden i sommar för Filipe Coutinho, men båda avvisades av Liverpool. Brasilianen vill få en garanti från toppen av laget för att tillåta honom att flytta till Barcelona. Ett sådant engagemang kommer att tillåta Felipe Coutinho att fokusera på resten av säsongen och kämpade sedan i Spanien.Billiga fotbollströjor barn med tryck, och under säsongen hela vägen för att stödja ditt lag.

 

Onsdagen den 13 december 2017 kl. 04:43

Billiga Liverpool tröja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

PSG STYRKA STARKARE ÄN FÖRRA SÄSONGEN

 12 den 5 december Paris Saint Germain tränare emeka tror, ​​Med superstjärnan Neymar och Mbabe att gå med har deras styrka gått snabbare än förra säsongen, deras styrka har gått snabbare än förra säsongen. I sommar röstade de djupa fickorna i Paris Saint-Germain 1 98 miljarder pund tungt, från Barcelona för att gräva till den brasilianska superstjärnan Neymar. Därefter gick de från Monaco för att teckna franska Super Nova Roma bar Antibes, de måste vara nästa sommar för den unga anfallaren att betala 1. 66 miljoner pund överföringsavgift är. Dessa två personer att gå med för att göra El Merida-laget kraftigare, de är för närvarande i UEFA Champions League-grupp B, fem segrar i de fem matcherna, som ackumulerar 15 poäng utöver Bundesliga-jättarna Bayern München, rankningen av Grupp B i första hand . Och på tisdag kommer de till Allianz stadion för att utmana Bayern i. Billiga Fotbollskläder för Barn har olika nationella fotbollströjor, välkommen att köpa.


Innan matchen El Merida inte vågar tas lätt, sa han förändringscoach efter Bayern och de för första gången har två sidors kamp varit annorlunda. Emeka tror dock, deras styrka också med de snabba framstegen i framstegen. Han sa: "Bayern Munchens starka attack, hemma, är deras offensiv ännu hårdare. Hine Alex återvänder till laget ger styrka, men de är laget med det föregående finns det fortfarande många liknande platser." Billiga PSG tröja barn att välja lagstöd.


"Och för oss är detta ett lag än förra säsongen bättre av Paris Saint-Germain. matchen med Bayern blir ett stort test för oss. Vi kommer hit, vi vill få segern. Även om vi är klara, är det här mycket svårt. Men vi vill också hålla 3 poäng i den nuvarande gruppen. Vår plan är att använda vår egen väg att dominera spelet genom att dominera bollen. Om det behövs kommer vi också att sträva efter att anpassa sig till motståndaren. Vi gjorde det i den första omgången av de två lagen, vi i offensiv och defensiv konvertering spenderar mycket tid. "Billiga fotbollströjor barn med tryck anpassade ditt fotbolls kit med din favoritspelare.

 

Måndagen den 11 december 2017 kl. 05:04

AC Milan Fotbollströja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

ARTHUR KLÄDD I FOTBOLLSTRÖJA OCH BARCELONA-TJÄNSTEMÄN

 I den sydamerikanska Liberation Cup-finalen de senaste dagarna vann gremio på tredje världs historia det sista mästerskapet, och han vann i mästaren samtidigt, många internationella fotbollsöverföringar stora stjärnor har sagt, detta mästerslag har många spelare tekniska förmågor är mycket bra, och de fick mästaren är förtjänad, men klubben måste vara medveten om att dessa spelare verkligen kommer att bli europeiska jättar lagköp. Och några av de finaste spelarna i finalen, Arthur, trodde att de snart kom till Barcelona.Billiga Fotbollskläder för Barn har olika länder fotbollströjor.

Det här är en bild efter fredags möte med sin mäklare. Bilden som också uppträtt i det sydamerikanska området är ansvarigt för att kontakta spelare Barcelona Andrea Curie. Det finns en man som Xiao Luo i bilden, hans brors son. Arthur och Ronaldinho brorson stod i Andre curry på båda sidor. 21-åriga Arthur - Melo Barcelona mål, i onsdagens Libertadores Cup final, vann han den bästa spelaren i publiken är. Trots att han var borta från skada efter pausen, besegrade Gremio, som spelade för honom, sin motståndare för att vinna mästerskapet. Barcelona Fotbollströja barn, sätt på din hjälte ha på sig tröjan och under säsongen hela vägen för att stödja ditt lag.


Vi vet alla att i den två sydamerikanska Liberation Cup-finalen har barcelona Andre Coury tittat på spelet på plats, nyheterna att han ska undersöka Arthur i loppet visade hur resultaten vi alla vet, hans grêmio vann mästerskapet, Arthur vann också den bästa spelarutmärkelsen gloriously. Och Barcelona är nu ambassadören är Ronaldinho, när Ronaldinho först började, var det i Gremio, men sen kom tillbaka till Brasilien för att sparka bollen när valet är flamenco och har inget val Gremio, men det lilla Luo A och Gremio-förhållandet är fortfarande mycket Bra.Billiga fotbollströjor barn med tryck, snälla kontakta oss snart, vi ser fram emot att samarbeta med dig.

 

Onsdagen den 6 december 2017 kl. 04:46

Barcelona Fotbollströja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

AC Milan fotbollströja har sin vikt

 Gennaro på antagande kontor för första gången efter presskonferensen, sade: "Bonucci är fotbollskapten och framtida fotbollskapten. Igår träffade jag flera representanter för spelare, jag ser att alla har en stor passion för jobbet. Jag vill att alla ska kunna behålla enighet, att observera disciplinen, och de är väldigt fast beslutna att göra detta. Jag är villig att, för mina lagkamrars skull, inte undvika de svåra hindren, modigt framåt. Jag hoppas att de kan göra det, spelarna måste hjälpa varandra. "" Suso (är min bästa odd för spelaren) . De säger att han bara kan spela en position (höger sida av vägen), som jag vill se är inte så. Jag vill också se varför Casey inte tyckte om den senaste säsongen skapade mycket utrymme. Han och jag gillar? Hans kraft starka många, har också större inverkan, gjorde också mer än mig. Han är nu mest som mina spelare, men jag tror att vi nu behöver fler spelare utan mentala problem. "Från den bästa fotbollshallen för att köpa Billiga Fotbollskläder för Barn, över hela världen.

"När det gäller Silva har han styrkan, även om hans prestanda inte är så bra, har han också en marknad. Han måste integrera sig i laget, ibland gör han det bra, men fri utanför laget, det finns ingen förståelse och lagkamrater. Cutrone? Jag har sett mycket träning, och han kommer inte att kunna göra poäng med andra framåt. i. Han ger aldrig upp, full av passion, vi behöver fler sådana spelare. "AC Milans nästa motståndare är Benevento, Gennaro sa:" Serie A har ingen lätt match, vi måste göra det bästa förberedandet. " AC Milan Fotbollströja barn, Vi hjälper dig gärna till hjälp.


"Vi har UEFA Cup för att kvalificera sig för, och även för att sparka den italienska Cup matchen, har Milanos fotbollströjor sin vikt, det kan vi inte glömma. Jag hoppas att de vet att vinster och negativa mellan klyftan är mycket stora, om du förlorar, då måste du vara i hjärtan som brinner upp. "" Vi kan fortfarande vinna de kommande 72 poängen. Jag vet inte att alla tycker om mig, men jag vet att jag kan ge mitt team vad jag ska ta med. Jag känner till att spelet inte har förändrats, när jag går på planen, kan jag fortfarande känna det stickande och mina spelare i tiden. Vissa spelare spelar en nyckelroll här, men de måste betala för det. "Billiga fotbollströjor barn med tryck, vi kan använda ditt önskade namn och nummer anpassade skjorta.

 

Fredagen den 1 december 2017 kl. 04:17

AC Milan Fotbollströja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.