Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Obameyan tänker ibland för mycket framför fotbollsdörren

 Dortmunds mästare, Obameyan, har nyligen inte lyckats göra mål, det är också ett slag mot Dortmund. Dortmunds sportdirektör Zork sa när han pratade om Obameyan-situationen, tänkte han ibland för mycket. Enligt statistiken har Obameyan inte nått 476 minuter, det här är den längsta bollbrist han haft under 3 årstider. För Dortmund är Aubameyang en av de viktigaste scorerna: i årets Obameyan första utseende och mål för spelet, vann Dortmund 15 matcher i 20 matcher, i spelet som han inte gjorde gjorde Dortmund endast 16 av de 2 matcherna.Billiga Fotbollskläder för Barn jerseyen är bra.

"Människor kan känna att han i vissa fall tycker för mycket," sade Zork. Men det här är inte första gången han har fångats i en sådan fas. Han måste fortsätta arbeta hårt och tro på sig själv, då kan han bryta igenom problemets kärnpunkt. "I denna veckas landslagskonkurrens går Obameyan inte till Gabons nationella trupp, han kommer att stanna i Dortmund för träning. Den mest populära produkten för fotbollsälskare måste vara Dortmund Fotbollströja barn.

Medierapporterna listade också ett antal data för att bevisa Obameyan-staten: I de sista tre matcherna Dott som segrar i spelet, hamnar hans genomsnittliga kontaktboll endast 25 gånger, efter 33 gånger, efter att han har mindre än en tredjedel av framgångsräntan för en -on-en konfrontation. Han gjorde 10 mål i de föregående åtta matcherna, och har den absolutaste chansen att hela ligan kommer framåt. Aubameyang i veckan är inte landslaget tävlingsuppgift, han stannade i Dortmund träning och ser fram emot att bryta bollbrist.Billiga fotbollströjor barn med tryck, vi ger den bästa servicen och snabb leverans.

 

Fredagen den 10 november 2017 kl. 04:21

Dortmund Fotbollströja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.