Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Inter Milan har skapat lagets bästa startrekord

 Inter 2-1 besegrade Verona i ett Serie Ett spel som just hade slutat. Efter att ha vunnit kom de också till 2: a platsen i ställningarna, bara 2 poäng bakom Neapel. Efter kriget har Inter lagt upp en rekord av den bästa starten för laget sedan trepunktssystemet. "Det finns många lag pågår nu, inte bara framför oss, utan även i ryggen, inklusive Fiorentina, Sampdoria och så vidare, kan vi inte sakta ner." De svåra tiderna kommer nu eftersom vi måste jobba hårt för att stanna högst upp på bordet och vi ska se om laget kan nå målet. "Billiga Fotbollströjor har olika nationella fotbollströjor.

Efter matchen sade Spalletti: "Vi är uppenbarligen nu vana vid olika sätt att spela fotboll, vi ber spelarna att styra bollen på marken, från backcourt började gå framåt, men i mittfältet kan du behöva ta risker ." Faktum är att spelarna driver mycket bra, för om det finns 6 spelare som försöker ringa in på mittfältet så kommer det att låta oss gå igenom mittfältet, vilket är vad vi försökt göra. "Laget spelade a-spel på alla nivåer, då vi sakta ner hastigheten och gav varandra utrymme." Men vi är värd seger. The Billiga Inter Milan Tröjor, vi är säkra på att du kommer bli väldigt nöjd.

"Ny poängrekord?" Det här är en ny rekord i klubbhistorik, men vi borde glömma det. Vi måste arbeta hårt tills vi ser ljuset i juni. Du vet, Roma och Sampdoria har inte spelat än, och om de vinner och vi inte vinner spelet kan vi inte vara i topp 4. "Hela laget försöker, jag tror att AC Milan kan vara tillbaka I första echelon har Lazio ytterligare styrka. Allt kan förändras mycket snabbt. Billiga Fotbollströjor butik erbjuda bästa service och billigt pris, och vi kommer att kontakta dig vid första gången.

 

Onsdagen den 1 november 2017 kl. 04:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.