Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tottenham vill att Sai Seonon ska gå med i laget

 Media rapporter, Fulham vänsterback Ryan Sese Nyon är Tottenham i den första personens vänstra bakposition, laget ville köpa honom för att förbereda, för att Danny ska lämna. Enligt rapporter, trots att Danny steg och vågar skurit Tino, har förhållandet förbättrats, men det är fortfarande osäkert om den 27-årige vakten kommer att spela Tottenham Hotspur under lång tid. Nyligen två Premier League, Ross gick inte in i en laglista, den huvudsakliga Shuai vågskuren Tino sa att det var för att skydda just från knäskador som återställde spelare. Köp billiga fotbollströjor och Billiga Fotbollskläder för Barn.

Tottenham Hotspur har varit bekymrad över Sese Nyon i över ett år, under de senaste tre överföringsfristen, med Tottenham Hotspur på att han gjorde undersökningen. Och vinklipade Tino själv var Englands U19-internationella "fans", född år 2000 han, under den sista säsongen att ockupera Fulhams första lag i rätt position, och undertecknade det första professionella kontraktet i livet. Erbjuder alla de senaste Tottenham Hotspur Fotbollströja barn.

Årets enda 17-årige Sese Nyon har sålt blivit England av fyra nivå League första hat-trick efter 00 spelare, detta är också han representerade Fulham spelat i 50-matchen. 2000.5.18 född i London, England, England fotbollsspelare, fältchefen nivå vänster försvarare, Spelar nu i den brittiska kronan i Fulham fotbollsklubb.Billiga fotbollströjor barn med tryck, är en onlinebutik som är avsedd för att sälja tröjor med hög kvalitet, inklusive fotbollströksbarn.

 

Onsdagen den 29 november 2017 kl. 04:22

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

PSG skapade en historisk ny rekord


I den näst sista omgången av Champions League i de tidiga timmarna i morse vann Paris 7-1 Celtics med ren överväldigande dominans, Neymar, Mbape, Cavani, en efter en tillägnad målet. Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda Billiga Fotbollskläder för Barn online.

Under de återstående omständigheterna har PSG-spelaren gjort 24 mål i gruppen, bröt Borussia Dortmund i förra säsongen för att skapa en 21-bollsrekord, angrepslinjen kan kallas terror. Och förutom det offensiva slutet gjorde defensivsidan mycket bra, och Belles mål var det enda målet som Paris gjorde i UEFA Champions League den här säsongen. vi säljer bara 100% äkta PSG Fotbollströja barn.

PSG vill underteckna en 16-årig ung spelare Ken Ying KUBO, PSG för att introducera den 16-årige japanska unga spelaren Ken Ying Kubo, rapporterade media och Paris sportdirektör har knutits till den unga japanska spelarens agent . Ken Ying Kubo kom till Barcelona ungdomsläger 2011 och spelade framåt position på planen. Han blev officiellt en första lagspelare i FC Tokyo denna månad, känd som «Japan Messi». Han spelade bra i förra årets U20 World Cup och bröt den yngsta rekordet av turneringen i åldern 15 och 11 månader.Billiga fotbollströjor barn med tryck för att anpassa din fotbollssuite och din favoritspelare.

 

Fredagen den 24 november 2017 kl. 04:33

PSG Fotbollströja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Obameyan tänker ibland för mycket framför fotbollsdörren

 Dortmunds mästare, Obameyan, har nyligen inte lyckats göra mål, det är också ett slag mot Dortmund. Dortmunds sportdirektör Zork sa när han pratade om Obameyan-situationen, tänkte han ibland för mycket. Enligt statistiken har Obameyan inte nått 476 minuter, det här är den längsta bollbrist han haft under 3 årstider. För Dortmund är Aubameyang en av de viktigaste scorerna: i årets Obameyan första utseende och mål för spelet, vann Dortmund 15 matcher i 20 matcher, i spelet som han inte gjorde gjorde Dortmund endast 16 av de 2 matcherna.Billiga Fotbollskläder för Barn jerseyen är bra.

"Människor kan känna att han i vissa fall tycker för mycket," sade Zork. Men det här är inte första gången han har fångats i en sådan fas. Han måste fortsätta arbeta hårt och tro på sig själv, då kan han bryta igenom problemets kärnpunkt. "I denna veckas landslagskonkurrens går Obameyan inte till Gabons nationella trupp, han kommer att stanna i Dortmund för träning. Den mest populära produkten för fotbollsälskare måste vara Dortmund Fotbollströja barn.

Medierapporterna listade också ett antal data för att bevisa Obameyan-staten: I de sista tre matcherna Dott som segrar i spelet, hamnar hans genomsnittliga kontaktboll endast 25 gånger, efter 33 gånger, efter att han har mindre än en tredjedel av framgångsräntan för en -on-en konfrontation. Han gjorde 10 mål i de föregående åtta matcherna, och har den absolutaste chansen att hela ligan kommer framåt. Aubameyang i veckan är inte landslaget tävlingsuppgift, han stannade i Dortmund träning och ser fram emot att bryta bollbrist.Billiga fotbollströjor barn med tryck, vi ger den bästa servicen och snabb leverans.

 

Fredagen den 10 november 2017 kl. 04:21

Dortmund Fotbollströja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Manchester City Aguero gav sin tröja till sin son

 Media rapporter, efter att ha blivit Manchester Citys historia första fotbollsbågare, kommer Aguero att sätta fotbollsmatchen mot Napoli-tröjan för att ge sonen Ben Haming. "Jag är väldigt glad över att vara en Archer King of Manchester City, och mina prestationer har gynnats av klubbens hjälp och stöd." Det här ögonblicket är unikt. "Aguero gjorde det tredje målet för matchen, hjälpte Manchester City att kvalificera sig till UEFA-mästarnas liga, han har gjort 178 mål för Manchester City, överträffat Eric Brooks, Bli en klubbhistorie nummer ett skott. Billiga Fotbollskläder för Barn erbjuda den bästa servicen och billigt priser.

Aguero son Ben Haming, sonson av Maradona, kommer att få Aguero's jersey detta spel: "Jag är väldigt glad för det här ögonblicket, eftersom laget och fansen har hjälpt mig." Tack så mycket, alla. Jag njuter av det här ögonblicket, vilket är unikt. Napoli är ett bra lag och det är alltid svårt att spela i Champions League away. Denna skjorta kommer att lämnas till min son och han textade mig för att säga "Du tog mig skjortan när du gjorde. ", sa han. För att stödja din favorit Manchester City fotbollsklubb eller fotbollsspelare kan du köpa barntröjor för Manchester City Fotbollströja barn här.

Segern gjorde också Manchester City två omgångar före Champions League-knockout-säsongen, sa Aguero att laget inte får bli självmord, sade han: "Napoli är ett bra lag, det är alltid svårt att spela bort i Champions League, vi är glada att vinna och kvalificera sig för knockout. " Vi måste fortsätta denna prestation, ikvällens prestanda kan inte förklara någonting, säsongen är fortfarande mycket lång. Vi är i god form nu, men vi måste fortsätta att göra det. "Media rapporter säger att Aguero tidigare svärfar Diego Maradona är hjälte i Neapel, och han är utan tvekan sötare än kroning Manchester Citys historiska anfallare på stadion. Billiga fotbollströjor barn med tryck gjorde fotbollströjan. Det finns olika nationella fotbollströjor.

 

Onsdagen den 8 november 2017 kl. 04:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Everton tillkännagav 2017-18-säsongen fotbollströjor

 17 maj I år meddelade Everton fotbollströja 2017-18 säsongshembyxor. Klubbens nya fotbollströja är designad av sponsorerna och har fler blåa element i laget, bland annat manschetter, tröjor och djupare blåa element. Temat för denna hemstad är Togetherblue, inspirerad av Dixie Dean, Klubbens legendariska skytt är också en superstjärnan på Evertons hemgräs. Under Evertons 12-åriga tid gjorde han 383 mål, inklusive ensäsongens galen poäng. För att fira legenden har klubbens hemdräkts bakkraftsposition en motsvarande speciell design.Billiga Fotbollströjor är lämpliga för fans som gillar fotbolls- och fotbollsdrag.

I år släpptes den andra jerseyen i år 2017-18 år. Sponsorer förenar sig med England Everton fotbollströja för att tillkännage lagets nya andra Jersey 2017-18 säsong, en av de viktiga signeringarna i denna sommarklubbspelare, sade den engelske fotbollsspelaren Michael Keane: "Jag gillar verkligen färgen på New Jersey , speciellt den fluorescerande gula, och jag ser fram emot att sätta den på första och Manchester City-matchen under den nya säsongen. " Du kan också anpassa namn och nummer till din favoritfotbollsspelare genom att köpa Billiga Everton Tröjor.

Efter den senaste veckans retro souvenirpaket fortsätter den nya andrajerseyen att hälsa den 125 år gamla Goodison Park-stadion, med en ny lila nyans och två olika nyanser av lila för att bilda ett unikt randmönster. I detalj ingår det vibrerande lysröret i den nya fotbollströmsdesignen, som kommer att belysa den djupa bakgrunden. Precis som hemma och borta jersey tidigare i den nya säsongen, har den nya bollkragen inkluderats i den klassiska bilden av - dixie Dean, en av klubbens heltidspratar, som beslutades tidigare förra säsongen av fans på klubbens tjänsteman fan forum. Konstruerad för spelarens enastående prestanda, använder huvudkroppen det konkava konvexa tyget för jerseyen för att ge det klassiska utseendet, den bekväma upplevelsen och den hållbara kvaliteten, det andningsbara tyget i armhålan kommer att hjälpa spelaren att kyla och svettas bättre i matchen.Billiga Fotbollströjor butik har olika nationella fotbollströjor, leverans över hela världen.

 

Fredagen den 3 november 2017 kl. 04:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Inter Milan har skapat lagets bästa startrekord

 Inter 2-1 besegrade Verona i ett Serie Ett spel som just hade slutat. Efter att ha vunnit kom de också till 2: a platsen i ställningarna, bara 2 poäng bakom Neapel. Efter kriget har Inter lagt upp en rekord av den bästa starten för laget sedan trepunktssystemet. "Det finns många lag pågår nu, inte bara framför oss, utan även i ryggen, inklusive Fiorentina, Sampdoria och så vidare, kan vi inte sakta ner." De svåra tiderna kommer nu eftersom vi måste jobba hårt för att stanna högst upp på bordet och vi ska se om laget kan nå målet. "Billiga Fotbollströjor har olika nationella fotbollströjor.

Efter matchen sade Spalletti: "Vi är uppenbarligen nu vana vid olika sätt att spela fotboll, vi ber spelarna att styra bollen på marken, från backcourt började gå framåt, men i mittfältet kan du behöva ta risker ." Faktum är att spelarna driver mycket bra, för om det finns 6 spelare som försöker ringa in på mittfältet så kommer det att låta oss gå igenom mittfältet, vilket är vad vi försökt göra. "Laget spelade a-spel på alla nivåer, då vi sakta ner hastigheten och gav varandra utrymme." Men vi är värd seger. The Billiga Inter Milan Tröjor, vi är säkra på att du kommer bli väldigt nöjd.

"Ny poängrekord?" Det här är en ny rekord i klubbhistorik, men vi borde glömma det. Vi måste arbeta hårt tills vi ser ljuset i juni. Du vet, Roma och Sampdoria har inte spelat än, och om de vinner och vi inte vinner spelet kan vi inte vara i topp 4. "Hela laget försöker, jag tror att AC Milan kan vara tillbaka I första echelon har Lazio ytterligare styrka. Allt kan förändras mycket snabbt. Billiga Fotbollströjor butik erbjuda bästa service och billigt pris, och vi kommer att kontakta dig vid första gången.

 

Onsdagen den 1 november 2017 kl. 04:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.