Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vertonghen blir det högsta antalet utseenden spelare som representerar belgiska landslaget

 I en ny medierapport, i slutet av European World Cup Qualifier-tävlingen, besegrade Belgien hemma 4-0 besöken Cypern, Adjara Brothers bygger värdefulla Lukaku-glasyr på tårtan. Förutom att låsa gruppen först var en annan viktig aspekt av fotbollsmatchen 97: e gången han spelade för landslaget, och han blev den vanligaste spelaren för att spela på belgiska landslagets vägnar. Många fans gillar Billiga Fotbollströjor.


Före detta var Selemans rekordhållare, och i 1977-1991 år spelade Selemans 96 gånger i Belgien, och Selemans tillbringade större delen av klubbens liv i Brygge. Vertonghen har också uttryckt sin glädje på det personliga Twitter-kontot efter fotbollsmatchen, "en speciell natt att vara den mest spelade spelare på uppdrag av belgiska landslaget, vilket gjorde mig stolt och hedrad." "Det betyder mycket för mig att skapa det högsta antalet utseenden i Belgien, och jag kommer att värna om mitt lands lag." "Sedan 2007, när belgiska landslaget först dök upp, har Viltongen scoret 8 mål, han sa att han inte har ansett att gå från landslaget."Billiga Belgien Fotbollströja, välj att ta emot din favoritspelares namn och nummer på din rygg.


"Jag vill ha en bra prestation i VM och jag ska spela så mycket tid som möjligt för landslaget," sa han. Jag vill spela för Belgien, så länge jag kan, ska jag delta i fler tävlingar. "Från den första fotbolls video jag såg, det var en ära för mig att spela för landslaget och att bryta rekordet var något jag skulle värna om och samla." "13 maj 2014 valdes Viltongen till Belgiens VM i Brasilien, i den första matchen mot Algeriet skickade Feghouli ett straff, men i slutet av laget 2-1 vändes nederlag motståndare."Billiga Fotbollströjor butik är en onlinebutik som specialiserat sig på att sälja tröjor till hög kvalitet, inklusive fotbollströja barn.

 

Fredagen den 20 oktober 2017 kl. 05:35

Billiga Belgien Fotbollströja | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.