Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Island nationella fotbollslag för första gången för att komma in i fotbolls-VM

 Nya media rapporter, världscupen i Europa, fortsätter den sista omgången av ett antal fotbollsmatcher. I en fokusfotbollsmatch i Grupp I vann Island 2: 0 mot Kosovo hemma och det isländska landslaget var första laget för att kvalificera sig till VM i Ryssland. Island, med en befolkning på 330.000, har blivit landet med den minsta totala befolkningen i VM-historien.Billiga Fotbollströjor kan skriva ut siffrorna och namnen på baksidan av en fotbollströja.


Världscupen, den sista omgången av fotbollsmatchen i European Group I, Island före Kroatien och Ukraina 2 poäng, matchen mot Kosovo, Island så länge som segern i Kosovo, första världscupen kan komma in. I motsats till ett mindre kraftfullt Kosovo spelade Island en aktiv roll i spelet, under första halvlek och i andra halvlek gjorde de alla ett mål, Sigudson passerar och skjuter bollen för att bli lagets största bidragsgivare, vinna Island med en 2-punktsfördel i grupp nummer 1, skapar isländsk fotbolls historia. Liksom i 2016 års europa-cup såg den isländska presidentens närvaro på platsen den historiska VM-kvalitiden för Islands fotboll. I slutet av dagen höll de isländska landslagsspelarna och ett stort antal fans i den isländska huvudstaden Reykjavik en varm fest. Fotboll sparkas ut av människor och är en kollektiv sport. Isländsk fotboll kan stiga för att det finns ett antal kraftfulla fotbollsspelare.Billiga Island Fotbollströja, hitta rätt fotbollströja från ditt favorit-isländska landslag.


För att bättre kunna utveckla högaktionsspelare, har Island under de senaste 10 åren tränat ett stort antal tränare. Förhållandet mellan spelare per person till tränare är ännu högre än i Tyskland och Spanien. Det var detta som skapade en serie "isländska myter" i 2016 European Cup-kvalitén, två-shot Holland, 2016 European Cup knockout England i 8 och 2018 World Cup kvalificerande framgångsnivå. Att träna en grupp kraftfulla spelare, med utgångspunkt i talang och ansträngningar från spelarna själva, måste finnas en uppsättning effektiv mekanism, måste förlita sig på institutionell institutionell styrka. En stor förändring är nödvändig för att lära av Islands upplevelse, kanske inte bara förändringarna i fotboll, men behovet av kulturella förändringar.Billiga Fotbollströjor butik har olika nationella fotbollströjor och är välkomna att köpa.

 

 

 

Onsdagen den 18 oktober 2017 kl. 05:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.