Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nuvarande fotbollsstjärnan Zlatan

 Zlatan, en svensk professionell fotbollsspelare, föddes i Malmö, Sverige den 3 oktober 1981, som spelare i främre positionen. Det spelar fotboll för Manchester League Football Club. Ibrahimovic är för närvarande på skede och återhämtningsstadiet. Ibrahimovic och Manchester Uniteds befintliga kontrakt löper ut i sommar, förra säsongen är hans första säsong för att gå med i Manchester United, han gjorde totalt 28 mål för laget före skadan.Billiga Fotbollströjor är bra kvalitet, inklusive fotbollsjersey barn.

Zlatan började sin karriär på Malmöfootball Club 1999. 2001, överföring till Ajax fotbollsklubb. Samma år valdes ut till landslaget. 2004, gick med i Juventus Football Club. 2006, gick med i fotbollsklubben i Inter Milan. 2009, gick med i Barcelona Football Club. 2010, överföring till AC Milan fotbollsklubb. 2012, gick med i Germain Football Club, och vann samma år FIFA Golden Foot Award. 2016, överföring till Manchester Union fotbollsklubb. I juli blev Ibrahimovic och Manchester United befriade för att bli lediga spelare. I augusti 2017 gick Ibrahimovic igen till Manchester Alliance, undertecknade ett år.Billiga Zlatan Tröjor har olika nationella fotbollströjor och stöder favoritafguder.

Från och med säsongen 2015-2016 har Zlatan vunnit 11 ligatitlar. Samtidigt är han också Germain Fotbollsklubbs historia Bästa anfallare samt Sveriges landslagshistoria bästa skytt. Augusti 2017, listade för 2017 världsfotbollsspelare kandidatlista. 20 september 2017 valdes 2017 världens bästa lista över kandidatkandidater.Billiga Fotbollströjor butikerbjuda bästa service och billiga priser för fans som gillar fotboll och fotbollsdrag.

 

Fredagen den 27 oktober 2017 kl. 05:08

Billiga Zlatan Tröjor | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vertonghen blir det högsta antalet utseenden spelare som representerar belgiska landslaget

 I en ny medierapport, i slutet av European World Cup Qualifier-tävlingen, besegrade Belgien hemma 4-0 besöken Cypern, Adjara Brothers bygger värdefulla Lukaku-glasyr på tårtan. Förutom att låsa gruppen först var en annan viktig aspekt av fotbollsmatchen 97: e gången han spelade för landslaget, och han blev den vanligaste spelaren för att spela på belgiska landslagets vägnar. Många fans gillar Billiga Fotbollströjor.


Före detta var Selemans rekordhållare, och i 1977-1991 år spelade Selemans 96 gånger i Belgien, och Selemans tillbringade större delen av klubbens liv i Brygge. Vertonghen har också uttryckt sin glädje på det personliga Twitter-kontot efter fotbollsmatchen, "en speciell natt att vara den mest spelade spelare på uppdrag av belgiska landslaget, vilket gjorde mig stolt och hedrad." "Det betyder mycket för mig att skapa det högsta antalet utseenden i Belgien, och jag kommer att värna om mitt lands lag." "Sedan 2007, när belgiska landslaget först dök upp, har Viltongen scoret 8 mål, han sa att han inte har ansett att gå från landslaget."Billiga Belgien Fotbollströja, välj att ta emot din favoritspelares namn och nummer på din rygg.


"Jag vill ha en bra prestation i VM och jag ska spela så mycket tid som möjligt för landslaget," sa han. Jag vill spela för Belgien, så länge jag kan, ska jag delta i fler tävlingar. "Från den första fotbolls video jag såg, det var en ära för mig att spela för landslaget och att bryta rekordet var något jag skulle värna om och samla." "13 maj 2014 valdes Viltongen till Belgiens VM i Brasilien, i den första matchen mot Algeriet skickade Feghouli ett straff, men i slutet av laget 2-1 vändes nederlag motståndare."Billiga Fotbollströjor butik är en onlinebutik som specialiserat sig på att sälja tröjor till hög kvalitet, inklusive fotbollströja barn.

 

Fredagen den 20 oktober 2017 kl. 05:35

Billiga Belgien Fotbollströja | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Island nationella fotbollslag för första gången för att komma in i fotbolls-VM

 Nya media rapporter, världscupen i Europa, fortsätter den sista omgången av ett antal fotbollsmatcher. I en fokusfotbollsmatch i Grupp I vann Island 2: 0 mot Kosovo hemma och det isländska landslaget var första laget för att kvalificera sig till VM i Ryssland. Island, med en befolkning på 330.000, har blivit landet med den minsta totala befolkningen i VM-historien.Billiga Fotbollströjor kan skriva ut siffrorna och namnen på baksidan av en fotbollströja.


Världscupen, den sista omgången av fotbollsmatchen i European Group I, Island före Kroatien och Ukraina 2 poäng, matchen mot Kosovo, Island så länge som segern i Kosovo, första världscupen kan komma in. I motsats till ett mindre kraftfullt Kosovo spelade Island en aktiv roll i spelet, under första halvlek och i andra halvlek gjorde de alla ett mål, Sigudson passerar och skjuter bollen för att bli lagets största bidragsgivare, vinna Island med en 2-punktsfördel i grupp nummer 1, skapar isländsk fotbolls historia. Liksom i 2016 års europa-cup såg den isländska presidentens närvaro på platsen den historiska VM-kvalitiden för Islands fotboll. I slutet av dagen höll de isländska landslagsspelarna och ett stort antal fans i den isländska huvudstaden Reykjavik en varm fest. Fotboll sparkas ut av människor och är en kollektiv sport. Isländsk fotboll kan stiga för att det finns ett antal kraftfulla fotbollsspelare.Billiga Island Fotbollströja, hitta rätt fotbollströja från ditt favorit-isländska landslag.


För att bättre kunna utveckla högaktionsspelare, har Island under de senaste 10 åren tränat ett stort antal tränare. Förhållandet mellan spelare per person till tränare är ännu högre än i Tyskland och Spanien. Det var detta som skapade en serie "isländska myter" i 2016 European Cup-kvalitén, två-shot Holland, 2016 European Cup knockout England i 8 och 2018 World Cup kvalificerande framgångsnivå. Att träna en grupp kraftfulla spelare, med utgångspunkt i talang och ansträngningar från spelarna själva, måste finnas en uppsättning effektiv mekanism, måste förlita sig på institutionell institutionell styrka. En stor förändring är nödvändig för att lära av Islands upplevelse, kanske inte bara förändringarna i fotboll, men behovet av kulturella förändringar.Billiga Fotbollströjor butik har olika nationella fotbollströjor och är välkomna att köpa.

 

 

 

Onsdagen den 18 oktober 2017 kl. 05:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Billiga fotbollströjor|Bayern München meddelar Heynckes som fotbollstränare

 Bayern München-tjänsteman tillkännagav att den officiella utnämningen av Heynckes som lagbränna, som en fotbollstränskontrakt fram till 30 juni 2018. Officiell webbplats för Bayern München, lokal tid den 9 oktober, tog Heynckes officiellt, assistent Herman och Grande, två personens kontrakt är 30 juni 2018 slut. På grund av dåliga betyg och ett rörigt skåp, slog Bayern Carlo Ancelotti och började sedan leta efter en fotbollsförare. Köp de mest populära Billiga Fotbollströjor online. En gång var det en sista bekräftelse på att tidigare Dortmund fotbollstränare Tuchel. Kan inte nå en överenskommelse med Tuchel, Bayern kontaktade slutligen den pensionerade Heynckes, havet snygg efter noggrann övervägelse beslutat att komma ut som fotbollchef.

Den 72-årige Heynckes, som har tränat 3 gånger i Bayern München för första gången 1987-1991, var kort den andra 2009 som fotbollschef och den tredje under 2011 till 2013. Tre gånger som tränare Heynckes var mest framgångsrik i sin tredje coachning, och under säsongen 2012/13 ledde han Bayern München att vinna tre titlar, däribland Bundesliga, Tysk Cup och Champions League. Därefter meddelade han sin pensionering. Den gamla tränaren kommer att styra Bayern München till slutet av säsongen och han kommer att gå i pension i Ming Xia utan några överraskningar. Heynckes är bekant med många spelare i Bayern München, som Neuer, Muller, Franck och Arjen Robben. Därefter blir Heynckes laget för att förbereda sig för Bayerns hemspel mot Freiburg.Billiga Bayern Munchen Tröjor är av god kvalitet och använder ditt favoritnamn och nummer för att anpassa jerseyen.

Med tanke på fotbollschefen sade Heynckes att det var allt på grund av Bayerns kärlek: "Jag kommer inte att gå tillbaka till någon klubb i världen, förutom Bayern, det här är mitt hjärta favorit." Jag och mitt coachingteam kommer att göra den största ansträngningen för att få fansen att se fotbollens framgång, jag ser fram emot denna svåra uppgift. "När du köper en fotbollströja på en Billiga Fotbollströjor butik, finns det många alternativ och vi har också snabb leverans och billig frakt!"

 

Fredagen den 13 oktober 2017 kl. 06:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Fotbollströjor|Real Madrid Ronaldo får en souvenir av fotbollströjan

 I andra omgången av UEFA Champions League-laget i de tidiga timmarna i morgon slog Real Madrid Dortmund 3-1 i bortspelet. Ronaldo gjorde två mål i sitt Real Madrid nr 400-spel, han fick en souvenir av fotbollströjan efter fotbollsmatchen och tog ett foto med sina lagkamrater. Välj ditt favoritnamn och nummer för att anpassa Billiga Fotbollströjor. Under 2017-18-säsongen ledde UEFA Champions League Group Team H i en mer fokuserad fotbollsmatch, i Iduna Signal Park stadion som försvarade mästare Real Madrid utmanade Bundesliga laget Dortmund.

Under de första 14 minuterna skickade Dortmund-spelaren ett inlägg från vänster, Ramos mållinje för att lyfta belägringen, men domaren utdömde inte straff, Real Madrid dödade ett rån. Under de första 18 minuterna gjorde Real Madrid mål, Cabajar-mittfältets långdistanspass, Bell-begränsade område vänster vänsterfotvolleydörr lyckades, 1-0. De första 50 minuterna, Real Madrid utvidgade poängen, vänster sida av vägen med bollen över Dortmund försvarare, skickade ut kors, Ronaldo Middle Road till Dortmund attack, den vänstra foten kommer fotboll gjorde motståndsmål, 2-0. I 54 minuter vann Dortmund ett mål i den bakåtvända situationen, Castro Cross till vänster. Obameyan väg utflödande, högerfot båg hit skott, 2-1. De första 79 minuterna, Real Madrid återigen utvidgade framkanten, Modric mittfältare skickade rak plug, Ronaldo i det begränsade området rätt samverkan, höger fot liten vinkel volley gjorde två mål, 3-1. Du hittar de billigaste Billiga Real Madrid Tröjor för vuxna och barn. I slutändan slog Real Madrid 3-1 Dortmund.

29 augusti 2009 Ronaldo vann sitt första Real Madrid-spel i Madrids 3-2 seger över Bernabeu och gjorde sitt debutmål. Efter 400 matcher blev Ronaldo lagets första målare med 412 mål, och han blev en fotbollsspelare i Real Madrids utländska spelare, den andra bara för Robert Carlos och Marcelo. Ronaldo 400 matcher i Real Madrid karriär inkluderar 267 spanska spel, 90 UEFA Champions League, 30 King's Cup, 7 Spanien Super Cup, 4 World Cup och 2 European Super Cup. Den mest populära säsongen för Ronaldo är säsongen 2011-12 och 2012-13, med den portugisiska stjärnan som spelar för det galaktiska slagskeppet 55 gånger. I de 400 matcherna gjorde Ronaldo 293 segrar och vann över 70%, vilket gjorde att laget vann tre Champions League, tre europeiska Super Cup, två världscup, två La Liga, två Kings Cup och två spanska Super Cup.Billiga Fotbollströjor butik och försäljning av fotbollströjor är de officiella produkterna av 100% ursprungliga fotbollströjor och klubbar. Snabb leverans och billigt pris.

 

Måndagen den 9 oktober 2017 kl. 05:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.