Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Messi håller sina två söner tumlande på golvet och leker

 Messi, som återvände till Argentinas landslag under den senaste veckan, var i dåligt humör. Pampas Eagle Två lianping, som för närvarande bara rankas 5: e i Sydamerika i det preliminära, kommer oavsiktligt att falla in i det extra spelet eller inte spela faren för turneringen! Slutet av landslaget, tillbaka till Barcelona för helgenliga ligan, fortsatte Macys humör gradvis, och två av sönerna leker, njut av den goda familjetiden.Fotbollströjor barn har bra tröjor. Messi är en bra stjärna, och det är en lycklig sak att följa med barn.

På hans hustru Antonella sociala nätverk, en video av Messi och hans son, Diego, och hans yngsta barn, släpptes på mattan. I videon sättade Messi två söner och en full kram i bröstet, den stora sonen Diego kramade fadern tätt. Den yngste sonen var inte tillräckligt stark för att fånga brors kläder i ryggen, och han rullade över ett varv och låg på matta. Messi log och ljuger på mattan och spelar med två av hans söner. Lionel Messi fotbollsspelare.Messi Fotbollströja barn Shirt kan vara skön.

Antonella meddelade nyligen graviditeten, Messi kommer att vara de närmaste månaderna för att inleda ett tredje barn. En lycklig familj är det lyckligaste för en argentinsk superstjärna, och det minimerar också ilska och frustration av Messi på planen. Messis flickvän, Antonella, växte upp med Lionel Messi, en barndoms älskling. Messi, 24 juni 1987, föddes i den argentinska staden Santa Fe Rosario, argentinsk fotbollsspelare, som anfallare, som nu spelar för Barcelona fotbollsklubb. Messi har ofta en headeröverraskning, och hastigheten är hans vapen att bryta igenom linjen. Hans vänstra och högra fötter är extremt balanserade och skickliga i skytte. Messi har en stark dribbling balans och hög kroppsbeständighet. Messi vid foten av den flexibla, vänstra och högra fotskärningen är extremt stark. Footwork Superb Han sparkar ut bollvinkeln är svår att klara av. Free-kicken gjorde mål direkt i mål och blev också en unik scenlinje i La Liga. Fläktar som gillar Messi fotbollströjor, Köp billiga fotbollströjor, bekvämt och snabbt.

 

Fredagen den 8 september 2017 kl. 05:16

Messi Fotbollströja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.