Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Messi håller sina två söner tumlande på golvet och leker

 Messi, som återvände till Argentinas landslag under den senaste veckan, var i dåligt humör. Pampas Eagle Två lianping, som för närvarande bara rankas 5: e i Sydamerika i det preliminära, kommer oavsiktligt att falla in i det extra spelet eller inte spela faren för turneringen! Slutet av landslaget, tillbaka till Barcelona för helgenliga ligan, fortsatte Macys humör gradvis, och två av sönerna leker, njut av den goda familjetiden.Fotbollströjor barn har bra tröjor. Messi är en bra stjärna, och det är en lycklig sak att följa med barn.

På hans hustru Antonella sociala nätverk, en video av Messi och hans son, Diego, och hans yngsta barn, släpptes på mattan. I videon sättade Messi två söner och en full kram i bröstet, den stora sonen Diego kramade fadern tätt. Den yngste sonen var inte tillräckligt stark för att fånga brors kläder i ryggen, och han rullade över ett varv och låg på matta. Messi log och ljuger på mattan och spelar med två av hans söner. Lionel Messi fotbollsspelare.Messi Fotbollströja barn Shirt kan vara skön.

Antonella meddelade nyligen graviditeten, Messi kommer att vara de närmaste månaderna för att inleda ett tredje barn. En lycklig familj är det lyckligaste för en argentinsk superstjärna, och det minimerar också ilska och frustration av Messi på planen. Messis flickvän, Antonella, växte upp med Lionel Messi, en barndoms älskling. Messi, 24 juni 1987, föddes i den argentinska staden Santa Fe Rosario, argentinsk fotbollsspelare, som anfallare, som nu spelar för Barcelona fotbollsklubb. Messi har ofta en headeröverraskning, och hastigheten är hans vapen att bryta igenom linjen. Hans vänstra och högra fötter är extremt balanserade och skickliga i skytte. Messi har en stark dribbling balans och hög kroppsbeständighet. Messi vid foten av den flexibla, vänstra och högra fotskärningen är extremt stark. Footwork Superb Han sparkar ut bollvinkeln är svår att klara av. Free-kicken gjorde mål direkt i mål och blev också en unik scenlinje i La Liga. Fläktar som gillar Messi fotbollströjor, Köp billiga fotbollströjor, bekvämt och snabbt.

 

Fredagen den 8 september 2017 kl. 05:16

Messi Fotbollströja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Portugals laget Ronaldo hjälper lagkamratsmål

 Den 4 september, de två lagen i världscupens budgetkonkurrens, Ungerns försvar är väldigt tuff, ett stort antal stora försvar uppenbarades ofta, låt domaren ständigt utfärda varningar och kort, men effekten är väldigt liten. I den första halvan 27 minuter av matchen slogs Coentrao ut av spelet av sin motståndare, och 3 minuter senare slog den ungerska spelaren Pepe med sin armbåge och domaren blev arg och skickade ett direkt rött kort. Även om det finns fördelar med sina egna kurser, men styrkan mellan de två sidorna är väldigt stort, även om de ungerska spelarna kämpar aktivt, men den portugisiska sidan av initiativet. Det är bara Ronaldo och hans lagkamrater är uppenbarligen inte i ett fotbollsmatch i staten, särskilt med sina motståndare.Fotbollströjor barn har mycket Ronaldo tröjor på deras hemsida. Ronaldo är en superstjärna. Ronaldo är många idols idol.

Som lagets nummer en stjärna är Ronaldo naturligtvis omhändertagen av det ungerska laget, även om det finns några poängmöjligheter, men inte genom dörren som glider eller fångas av motståndarens målvakt, är det uppenbart att målet är väldigt dåligt. Fram till den andra halvan av de första 48 minuterna, hjälper Ronaldo till slut sina lagkamrater att bryta dödläget, Ronaldos lagkamrater passerar nästa pass, dörren till Andre Silva gjorde Portugal 1: 0 Led det ungerska laget. Slutresultatet är över. Barnen som stöder Ronaldo kläder barn lär sig om sina färdigheter.

Farronaldo gjorde pressen och fansen mer hoppfulla om hans och ungerska spel, den portugisiska kungen sa att lagets seger alltid är viktigare än det personliga målet: idag är ett mycket svårt spel, motståndarna tog sin attityd, jag genomförde också mot utplaceringen, låt mig spela mycket obekväma. Men det här är inte det viktigaste, så länge laget vinner, oavsett hur jag är villig att försöka acceptera. Denna sida har en mängd olika tröjor. Välkommen till Köp billiga fotbollströjor. Välj den portugisiska tröjan och köp den!

 

Torsdagen den 7 september 2017 kl. 05:07

Ronaldo kläder barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Dembele insåg drömmen om att bli med i Barcelona

Barcelonas nya Dembele anlände till Barcelona tidigt i morse och sa i en mediaintervju att hans dröm hade blivit en verklighet. "Jag är väldigt glad att komma till Barcelona och jag har alltid drömt om att gå med i laget." Nu är jag här, jag är glad att min barndomsdröm blev sann. "Barcelona är den bästa klubben i världen och har de bästa spelarna i världen." Jag måste jobba hårt för Barcelona och lära känna mina lagkamrater. "Vi måste lära oss av Dembele. Barn som gillar att spela fotboll kollar på denna Fotbollströjor barn 'hemsida. Det finns många nya billiga fotbollströjor.

Jag har tittat på Barcelona sedan jag var 8 år, och jag gillar Barcelona väldigt mycket, och jag är imponerad av de spanska mästarna och Champions League varje gång de vinner. När jag lärde mig att jag ville gå med i Barcelona kunde jag inte tro att det var sant förrän jag satte foten på Nou Camp. Jag känner mig inte pressad eftersom att bli medlem i Barcelona gör mig väldigt glad och jag ska göra mitt bästa. "Barn som Barcelona fotbollströjor kan välja Barcelona-tröjor på denna länkadress", sa han.Barcelona Fotbollströja barn har egen tryckt tröja. Drömmen om att bli medlem i Barcelona så snart som möjligt.

Eftersom det är för att kompensera för Neymar-lediga platser, så kommer det naturligtvis många att jämföra Dembele och Neymar. Men vad gäller funktionerna ensam bör detta vara den närmaste spelaren till Neymar i Europa och världen utöver Neymar själv.Köp billiga fotbollströjor. Fläktarna behöver en titt på fotbollströjan. Alla typer av billiga fotbollströjor är av god kvalitet.

 

 

Tisdagen den 5 september 2017 kl. 07:02

Barcelona Fotbollströja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.