Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Manchester City Aguero gav sin tröja till sin son

 Media rapporter, efter att ha blivit Manchester Citys historia första fotbollsbågare, kommer Aguero att sätta fotbollsmatchen mot Napoli-tröjan för att ge sonen Ben Haming. "Jag är väldigt glad över att vara en Archer King of Manchester City, och mina prestationer har gynnats av klubbens hjälp och stöd." Det här ögonblicket är unikt. "Aguero gjorde det tredje målet för matchen, hjälpte Manchester City att kvalificera sig till UEFA-mästarnas liga, han har gjort 178 mål för Manchester City, överträffat Eric Brooks, Bli en klubbhistorie nummer ett skott. Billiga Fotbollskläder för Barn erbjuda den bästa servicen och billigt priser.

Aguero son Ben Haming, sonson av Maradona, kommer att få Aguero's jersey detta spel: "Jag är väldigt glad för det här ögonblicket, eftersom laget och fansen har hjälpt mig." Tack så mycket, alla. Jag njuter av det här ögonblicket, vilket är unikt. Napoli är ett bra lag och det är alltid svårt att spela i Champions League away. Denna skjorta kommer att lämnas till min son och han textade mig för att säga "Du tog mig skjortan när du gjorde. ", sa han. För att stödja din favorit Manchester City fotbollsklubb eller fotbollsspelare kan du köpa barntröjor för Manchester City Fotbollströja barn här.

Segern gjorde också Manchester City två omgångar före Champions League-knockout-säsongen, sa Aguero att laget inte får bli självmord, sade han: "Napoli är ett bra lag, det är alltid svårt att spela bort i Champions League, vi är glada att vinna och kvalificera sig för knockout. " Vi måste fortsätta denna prestation, ikvällens prestanda kan inte förklara någonting, säsongen är fortfarande mycket lång. Vi är i god form nu, men vi måste fortsätta att göra det. "Media rapporter säger att Aguero tidigare svärfar Diego Maradona är hjälte i Neapel, och han är utan tvekan sötare än kroning Manchester Citys historiska anfallare på stadion. Billiga fotbollströjor barn med tryck gjorde fotbollströjan. Det finns olika nationella fotbollströjor.

 

Onsdagen den 8 november 2017 kl. 04:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Everton tillkännagav 2017-18-säsongen fotbollströjor

 17 maj I år meddelade Everton fotbollströja 2017-18 säsongshembyxor. Klubbens nya fotbollströja är designad av sponsorerna och har fler blåa element i laget, bland annat manschetter, tröjor och djupare blåa element. Temat för denna hemstad är Togetherblue, inspirerad av Dixie Dean, Klubbens legendariska skytt är också en superstjärnan på Evertons hemgräs. Under Evertons 12-åriga tid gjorde han 383 mål, inklusive ensäsongens galen poäng. För att fira legenden har klubbens hemdräkts bakkraftsposition en motsvarande speciell design.Billiga Fotbollströjor är lämpliga för fans som gillar fotbolls- och fotbollsdrag.

I år släpptes den andra jerseyen i år 2017-18 år. Sponsorer förenar sig med England Everton fotbollströja för att tillkännage lagets nya andra Jersey 2017-18 säsong, en av de viktiga signeringarna i denna sommarklubbspelare, sade den engelske fotbollsspelaren Michael Keane: "Jag gillar verkligen färgen på New Jersey , speciellt den fluorescerande gula, och jag ser fram emot att sätta den på första och Manchester City-matchen under den nya säsongen. " Du kan också anpassa namn och nummer till din favoritfotbollsspelare genom att köpa Billiga Everton Tröjor.

Efter den senaste veckans retro souvenirpaket fortsätter den nya andrajerseyen att hälsa den 125 år gamla Goodison Park-stadion, med en ny lila nyans och två olika nyanser av lila för att bilda ett unikt randmönster. I detalj ingår det vibrerande lysröret i den nya fotbollströmsdesignen, som kommer att belysa den djupa bakgrunden. Precis som hemma och borta jersey tidigare i den nya säsongen, har den nya bollkragen inkluderats i den klassiska bilden av - dixie Dean, en av klubbens heltidspratar, som beslutades tidigare förra säsongen av fans på klubbens tjänsteman fan forum. Konstruerad för spelarens enastående prestanda, använder huvudkroppen det konkava konvexa tyget för jerseyen för att ge det klassiska utseendet, den bekväma upplevelsen och den hållbara kvaliteten, det andningsbara tyget i armhålan kommer att hjälpa spelaren att kyla och svettas bättre i matchen.Billiga Fotbollströjor butik har olika nationella fotbollströjor, leverans över hela världen.

 

Fredagen den 3 november 2017 kl. 04:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Inter Milan har skapat lagets bästa startrekord

 Inter 2-1 besegrade Verona i ett Serie Ett spel som just hade slutat. Efter att ha vunnit kom de också till 2: a platsen i ställningarna, bara 2 poäng bakom Neapel. Efter kriget har Inter lagt upp en rekord av den bästa starten för laget sedan trepunktssystemet. "Det finns många lag pågår nu, inte bara framför oss, utan även i ryggen, inklusive Fiorentina, Sampdoria och så vidare, kan vi inte sakta ner." De svåra tiderna kommer nu eftersom vi måste jobba hårt för att stanna högst upp på bordet och vi ska se om laget kan nå målet. "Billiga Fotbollströjor har olika nationella fotbollströjor.

Efter matchen sade Spalletti: "Vi är uppenbarligen nu vana vid olika sätt att spela fotboll, vi ber spelarna att styra bollen på marken, från backcourt började gå framåt, men i mittfältet kan du behöva ta risker ." Faktum är att spelarna driver mycket bra, för om det finns 6 spelare som försöker ringa in på mittfältet så kommer det att låta oss gå igenom mittfältet, vilket är vad vi försökt göra. "Laget spelade a-spel på alla nivåer, då vi sakta ner hastigheten och gav varandra utrymme." Men vi är värd seger. The Billiga Inter Milan Tröjor, vi är säkra på att du kommer bli väldigt nöjd.

"Ny poängrekord?" Det här är en ny rekord i klubbhistorik, men vi borde glömma det. Vi måste arbeta hårt tills vi ser ljuset i juni. Du vet, Roma och Sampdoria har inte spelat än, och om de vinner och vi inte vinner spelet kan vi inte vara i topp 4. "Hela laget försöker, jag tror att AC Milan kan vara tillbaka I första echelon har Lazio ytterligare styrka. Allt kan förändras mycket snabbt. Billiga Fotbollströjor butik erbjuda bästa service och billigt pris, och vi kommer att kontakta dig vid första gången.

 

Onsdagen den 1 november 2017 kl. 04:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Island nationella fotbollslag för första gången för att komma in i fotbolls-VM

 Nya media rapporter, världscupen i Europa, fortsätter den sista omgången av ett antal fotbollsmatcher. I en fokusfotbollsmatch i Grupp I vann Island 2: 0 mot Kosovo hemma och det isländska landslaget var första laget för att kvalificera sig till VM i Ryssland. Island, med en befolkning på 330.000, har blivit landet med den minsta totala befolkningen i VM-historien.Billiga Fotbollströjor kan skriva ut siffrorna och namnen på baksidan av en fotbollströja.


Världscupen, den sista omgången av fotbollsmatchen i European Group I, Island före Kroatien och Ukraina 2 poäng, matchen mot Kosovo, Island så länge som segern i Kosovo, första världscupen kan komma in. I motsats till ett mindre kraftfullt Kosovo spelade Island en aktiv roll i spelet, under första halvlek och i andra halvlek gjorde de alla ett mål, Sigudson passerar och skjuter bollen för att bli lagets största bidragsgivare, vinna Island med en 2-punktsfördel i grupp nummer 1, skapar isländsk fotbolls historia. Liksom i 2016 års europa-cup såg den isländska presidentens närvaro på platsen den historiska VM-kvalitiden för Islands fotboll. I slutet av dagen höll de isländska landslagsspelarna och ett stort antal fans i den isländska huvudstaden Reykjavik en varm fest. Fotboll sparkas ut av människor och är en kollektiv sport. Isländsk fotboll kan stiga för att det finns ett antal kraftfulla fotbollsspelare.Billiga Island Fotbollströja, hitta rätt fotbollströja från ditt favorit-isländska landslag.


För att bättre kunna utveckla högaktionsspelare, har Island under de senaste 10 åren tränat ett stort antal tränare. Förhållandet mellan spelare per person till tränare är ännu högre än i Tyskland och Spanien. Det var detta som skapade en serie "isländska myter" i 2016 European Cup-kvalitén, två-shot Holland, 2016 European Cup knockout England i 8 och 2018 World Cup kvalificerande framgångsnivå. Att träna en grupp kraftfulla spelare, med utgångspunkt i talang och ansträngningar från spelarna själva, måste finnas en uppsättning effektiv mekanism, måste förlita sig på institutionell institutionell styrka. En stor förändring är nödvändig för att lära av Islands upplevelse, kanske inte bara förändringarna i fotboll, men behovet av kulturella förändringar.Billiga Fotbollströjor butik har olika nationella fotbollströjor och är välkomna att köpa.

 

 

 

Onsdagen den 18 oktober 2017 kl. 05:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Billiga fotbollströjor|Bayern München meddelar Heynckes som fotbollstränare

 Bayern München-tjänsteman tillkännagav att den officiella utnämningen av Heynckes som lagbränna, som en fotbollstränskontrakt fram till 30 juni 2018. Officiell webbplats för Bayern München, lokal tid den 9 oktober, tog Heynckes officiellt, assistent Herman och Grande, två personens kontrakt är 30 juni 2018 slut. På grund av dåliga betyg och ett rörigt skåp, slog Bayern Carlo Ancelotti och började sedan leta efter en fotbollsförare. Köp de mest populära Billiga Fotbollströjor online. En gång var det en sista bekräftelse på att tidigare Dortmund fotbollstränare Tuchel. Kan inte nå en överenskommelse med Tuchel, Bayern kontaktade slutligen den pensionerade Heynckes, havet snygg efter noggrann övervägelse beslutat att komma ut som fotbollchef.

Den 72-årige Heynckes, som har tränat 3 gånger i Bayern München för första gången 1987-1991, var kort den andra 2009 som fotbollschef och den tredje under 2011 till 2013. Tre gånger som tränare Heynckes var mest framgångsrik i sin tredje coachning, och under säsongen 2012/13 ledde han Bayern München att vinna tre titlar, däribland Bundesliga, Tysk Cup och Champions League. Därefter meddelade han sin pensionering. Den gamla tränaren kommer att styra Bayern München till slutet av säsongen och han kommer att gå i pension i Ming Xia utan några överraskningar. Heynckes är bekant med många spelare i Bayern München, som Neuer, Muller, Franck och Arjen Robben. Därefter blir Heynckes laget för att förbereda sig för Bayerns hemspel mot Freiburg.Billiga Bayern Munchen Tröjor är av god kvalitet och använder ditt favoritnamn och nummer för att anpassa jerseyen.

Med tanke på fotbollschefen sade Heynckes att det var allt på grund av Bayerns kärlek: "Jag kommer inte att gå tillbaka till någon klubb i världen, förutom Bayern, det här är mitt hjärta favorit." Jag och mitt coachingteam kommer att göra den största ansträngningen för att få fansen att se fotbollens framgång, jag ser fram emot denna svåra uppgift. "När du köper en fotbollströja på en Billiga Fotbollströjor butik, finns det många alternativ och vi har också snabb leverans och billig frakt!"

 

Fredagen den 13 oktober 2017 kl. 06:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Fotbollströjor|Real Madrid Ronaldo får en souvenir av fotbollströjan

 I andra omgången av UEFA Champions League-laget i de tidiga timmarna i morgon slog Real Madrid Dortmund 3-1 i bortspelet. Ronaldo gjorde två mål i sitt Real Madrid nr 400-spel, han fick en souvenir av fotbollströjan efter fotbollsmatchen och tog ett foto med sina lagkamrater. Välj ditt favoritnamn och nummer för att anpassa Billiga Fotbollströjor. Under 2017-18-säsongen ledde UEFA Champions League Group Team H i en mer fokuserad fotbollsmatch, i Iduna Signal Park stadion som försvarade mästare Real Madrid utmanade Bundesliga laget Dortmund.

Under de första 14 minuterna skickade Dortmund-spelaren ett inlägg från vänster, Ramos mållinje för att lyfta belägringen, men domaren utdömde inte straff, Real Madrid dödade ett rån. Under de första 18 minuterna gjorde Real Madrid mål, Cabajar-mittfältets långdistanspass, Bell-begränsade område vänster vänsterfotvolleydörr lyckades, 1-0. De första 50 minuterna, Real Madrid utvidgade poängen, vänster sida av vägen med bollen över Dortmund försvarare, skickade ut kors, Ronaldo Middle Road till Dortmund attack, den vänstra foten kommer fotboll gjorde motståndsmål, 2-0. I 54 minuter vann Dortmund ett mål i den bakåtvända situationen, Castro Cross till vänster. Obameyan väg utflödande, högerfot båg hit skott, 2-1. De första 79 minuterna, Real Madrid återigen utvidgade framkanten, Modric mittfältare skickade rak plug, Ronaldo i det begränsade området rätt samverkan, höger fot liten vinkel volley gjorde två mål, 3-1. Du hittar de billigaste Billiga Real Madrid Tröjor för vuxna och barn. I slutändan slog Real Madrid 3-1 Dortmund.

29 augusti 2009 Ronaldo vann sitt första Real Madrid-spel i Madrids 3-2 seger över Bernabeu och gjorde sitt debutmål. Efter 400 matcher blev Ronaldo lagets första målare med 412 mål, och han blev en fotbollsspelare i Real Madrids utländska spelare, den andra bara för Robert Carlos och Marcelo. Ronaldo 400 matcher i Real Madrid karriär inkluderar 267 spanska spel, 90 UEFA Champions League, 30 King's Cup, 7 Spanien Super Cup, 4 World Cup och 2 European Super Cup. Den mest populära säsongen för Ronaldo är säsongen 2011-12 och 2012-13, med den portugisiska stjärnan som spelar för det galaktiska slagskeppet 55 gånger. I de 400 matcherna gjorde Ronaldo 293 segrar och vann över 70%, vilket gjorde att laget vann tre Champions League, tre europeiska Super Cup, två världscup, två La Liga, två Kings Cup och två spanska Super Cup.Billiga Fotbollströjor butik och försäljning av fotbollströjor är de officiella produkterna av 100% ursprungliga fotbollströjor och klubbar. Snabb leverans och billigt pris.

 

Måndagen den 9 oktober 2017 kl. 05:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.