Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Manchester City Aguero gav sin tröja till sin son

 Media rapporter, efter att ha blivit Manchester Citys historia första fotbollsbågare, kommer Aguero att sätta fotbollsmatchen mot Napoli-tröjan för att ge sonen Ben Haming. "Jag är väldigt glad över att vara en Archer King of Manchester City, och mina prestationer har gynnats av klubbens hjälp och stöd." Det här ögonblicket är unikt. "Aguero gjorde det tredje målet för matchen, hjälpte Manchester City att kvalificera sig till UEFA-mästarnas liga, han har gjort 178 mål för Manchester City, överträffat Eric Brooks, Bli en klubbhistorie nummer ett skott. Billiga Fotbollskläder för Barn erbjuda den bästa servicen och billigt priser.

Aguero son Ben Haming, sonson av Maradona, kommer att få Aguero's jersey detta spel: "Jag är väldigt glad för det här ögonblicket, eftersom laget och fansen har hjälpt mig." Tack så mycket, alla. Jag njuter av det här ögonblicket, vilket är unikt. Napoli är ett bra lag och det är alltid svårt att spela i Champions League away. Denna skjorta kommer att lämnas till min son och han textade mig för att säga "Du tog mig skjortan när du gjorde. ", sa han. För att stödja din favorit Manchester City fotbollsklubb eller fotbollsspelare kan du köpa barntröjor för Manchester City Fotbollströja barn här.

Segern gjorde också Manchester City två omgångar före Champions League-knockout-säsongen, sa Aguero att laget inte får bli självmord, sade han: "Napoli är ett bra lag, det är alltid svårt att spela bort i Champions League, vi är glada att vinna och kvalificera sig för knockout. " Vi måste fortsätta denna prestation, ikvällens prestanda kan inte förklara någonting, säsongen är fortfarande mycket lång. Vi är i god form nu, men vi måste fortsätta att göra det. "Media rapporter säger att Aguero tidigare svärfar Diego Maradona är hjälte i Neapel, och han är utan tvekan sötare än kroning Manchester Citys historiska anfallare på stadion. Billiga fotbollströjor barn med tryck gjorde fotbollströjan. Det finns olika nationella fotbollströjor.

 

Onsdagen den 8 november 2017 kl. 04:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.