Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Everton tillkännagav 2017-18-säsongen fotbollströjor

 17 maj I år meddelade Everton fotbollströja 2017-18 säsongshembyxor. Klubbens nya fotbollströja är designad av sponsorerna och har fler blåa element i laget, bland annat manschetter, tröjor och djupare blåa element. Temat för denna hemstad är Togetherblue, inspirerad av Dixie Dean, Klubbens legendariska skytt är också en superstjärnan på Evertons hemgräs. Under Evertons 12-åriga tid gjorde han 383 mål, inklusive ensäsongens galen poäng. För att fira legenden har klubbens hemdräkts bakkraftsposition en motsvarande speciell design.Billiga Fotbollströjor är lämpliga för fans som gillar fotbolls- och fotbollsdrag.

I år släpptes den andra jerseyen i år 2017-18 år. Sponsorer förenar sig med England Everton fotbollströja för att tillkännage lagets nya andra Jersey 2017-18 säsong, en av de viktiga signeringarna i denna sommarklubbspelare, sade den engelske fotbollsspelaren Michael Keane: "Jag gillar verkligen färgen på New Jersey , speciellt den fluorescerande gula, och jag ser fram emot att sätta den på första och Manchester City-matchen under den nya säsongen. " Du kan också anpassa namn och nummer till din favoritfotbollsspelare genom att köpa Billiga Everton Tröjor.

Efter den senaste veckans retro souvenirpaket fortsätter den nya andrajerseyen att hälsa den 125 år gamla Goodison Park-stadion, med en ny lila nyans och två olika nyanser av lila för att bilda ett unikt randmönster. I detalj ingår det vibrerande lysröret i den nya fotbollströmsdesignen, som kommer att belysa den djupa bakgrunden. Precis som hemma och borta jersey tidigare i den nya säsongen, har den nya bollkragen inkluderats i den klassiska bilden av - dixie Dean, en av klubbens heltidspratar, som beslutades tidigare förra säsongen av fans på klubbens tjänsteman fan forum. Konstruerad för spelarens enastående prestanda, använder huvudkroppen det konkava konvexa tyget för jerseyen för att ge det klassiska utseendet, den bekväma upplevelsen och den hållbara kvaliteten, det andningsbara tyget i armhålan kommer att hjälpa spelaren att kyla och svettas bättre i matchen.Billiga Fotbollströjor butik har olika nationella fotbollströjor, leverans över hela världen.

 

Fredagen den 3 november 2017 kl. 04:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.