Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dembele insåg drömmen om att bli med i Barcelona

Barcelonas nya Dembele anlände till Barcelona tidigt i morse och sa i en mediaintervju att hans dröm hade blivit en verklighet. "Jag är väldigt glad att komma till Barcelona och jag har alltid drömt om att gå med i laget." Nu är jag här, jag är glad att min barndomsdröm blev sann. "Barcelona är den bästa klubben i världen och har de bästa spelarna i världen." Jag måste jobba hårt för Barcelona och lära känna mina lagkamrater. "Vi måste lära oss av Dembele. Barn som gillar att spela fotboll kollar på denna Fotbollströjor barn 'hemsida. Det finns många nya billiga fotbollströjor.

Jag har tittat på Barcelona sedan jag var 8 år, och jag gillar Barcelona väldigt mycket, och jag är imponerad av de spanska mästarna och Champions League varje gång de vinner. När jag lärde mig att jag ville gå med i Barcelona kunde jag inte tro att det var sant förrän jag satte foten på Nou Camp. Jag känner mig inte pressad eftersom att bli medlem i Barcelona gör mig väldigt glad och jag ska göra mitt bästa. "Barn som Barcelona fotbollströjor kan välja Barcelona-tröjor på denna länkadress", sa han.Barcelona Fotbollströja barn har egen tryckt tröja. Drömmen om att bli medlem i Barcelona så snart som möjligt.

Eftersom det är för att kompensera för Neymar-lediga platser, så kommer det naturligtvis många att jämföra Dembele och Neymar. Men vad gäller funktionerna ensam bör detta vara den närmaste spelaren till Neymar i Europa och världen utöver Neymar själv.Köp billiga fotbollströjor. Fläktarna behöver en titt på fotbollströjan. Alla typer av billiga fotbollströjor är av god kvalitet.

 

 

Tisdagen den 5 september 2017 kl. 07:02

Barcelona Fotbollströja barn | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

AC Milan Fotbollströja barn

Allmänt

Barcelona Fotbollströja barn

Barcelona Fotbollströja barn

Billiga Belgien Fotbollströja

Billiga Liverpool tröja barn

Billiga Zlatan Tröjor

Dortmund Fotbollströja barn

Messi Fotbollströja barn

Portugal fotbollströja

PSG Fotbollströja barn

Ronaldo kläder barn

Tottenham Hotspur Fotbollströja barn

Arkiv

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.